Autonomous zone in prague

30.6. BENEFIT PRO AGREGÁT

Salut,

rádi bychom vás pozvali na benefiční koncert pro agregát, kterej proběhne v neděli 30. června, v 17h na Cibulce. Idea celý akce je taková: jde nám o to vybrat základní peníze pro koupi agregátu. Ten by měl bejt ve společným vlastnictví punx a volně k dispozici tomu, kdo by si chtěl udělat venkovní akci. Tohle bude první benefice, uvidíme, kolik se vybere a po létě možná uděláme ještě jednu.
Cítíme, že venkovní koncerty maj zvláštní kouzlo, jsou nabitý úplně jinou energií, volností. Punk byl kdysi mimo jiný taky subkulturou chudejch, ulice a předměstí, a tam by se moh zase vrátit. V době, kdy veřejnej prostor Prahy kolonizovaly auta, reklamy, montovaný krabice supermárketů, je důležitý usilovat i o nabourávání týhle prostorový hegemonie. A tohle jedna z možnejch cest: jednou za čas udělat happening, událost ve městě, ve kterým žijeme a ve kterým by se lidi mohli opět setkávat a na jednom místě strávit trochu společnýho času.
Na koncertě bude krom kapel taky občerstvení, gril, venkovní oheň a bar. Zahrají Remek, Or, Peleton, Hlinomaz, Avvika (nová kapela lidí z Daleko a Tabula Rasa), a Marnost, což je black metalovej projekt lidí z Remek a Gattaca (slibují pořádnou hlukovou smršť). Vstupný bude kilo, výtěžek z akce půjde celej do základu.

Díky!

cibule

Comments are closed.